Moi! Kirjoitampa nyt sittenkin vielä ennen Joulua tänne :)

Mua joulutti vielä marraskuussa tosi paljon, kun oli lunta, pikkupakkasia ja ulkona muutenkin tosi jouluisen näköistä. Vaan eipä ole enää! MUR! Huomenna on aatto ja mua ei jouluta yhtään >:( ulkonakin näyttää ihan typerältä, niinkuin ois lokakuu...No ehkä se joulufiilis sieltä vielä hiipii yön aikana tännekin, saapahan ainakin huomenna hyvää ruokaa ja noh..aatossa on aina se oma ihana fiiliksensä :P kyllä tämä vielä iloksi muuttuu!

Huominen päivä vietetään ensin mun vanhempien luona ja siitä sitten siirrytään Jonin porukoille päivän aikana, muutaman välietapin kautta. Oon saanut jo pari etukäteisjoululahjaakin! :D

007-normal.jpg

Koottiin porukoiden uusi joulukuusi, siitä tuli aika nätti!

 

Meidän piti Jonin kanssa käydä katsomassa Vaunulassa pinnasänkyjä. Lähdettiin matkaan ja ostettiinkin tosi söpö sänky beibille!...hommattiin samalla myös vaunut!! :D Ei tosiaan ollut aikomuksena ihan vielä ostaa niitä, mutta ihastuin paikan päällä Firkon yhdistelmävaunuihin ja pakkohan ne oli sitten saada, myyjäkin puhui niin kivasti vaunuista, että ei niitä vaan voinut jättää sinne! :D Mulla heräs kauhea pesänrakennusvietty, kun saatiin sänky hommattua. Mähän olisin jo valmis hommaamaan kaiken maailman katokset ja verhot sun muut härpäkkeet tuonne makkariin! :D ehkä ootetaan niitä vielä hetki, mutta nätin seinätarran tilasin ebaysta.

001-normal.jpg

Vähän sumea kuva, mutta kyllähän tuosta hyvin näkee millaiset kärryt nuo on :P Tuossa kuviossa on eiffel-torneja ja jotain rakennuksia ja muuta.

Untitled%201-normal.jpg

ja tässä kirahvisänky!

Untitled%203-normal.jpg

Tämä on se seinätarra :)

 

18. päivä oli se kaaaauan odotettu rakenneultra, jota jännitin jo monta päivää aikaisemmin. Ultrassa näkyikin pieni, terve ja liikkuvainen vauva, jolla näytti olevan kaikki oikein hyvin :) <3 Oli kaikki sormet ja varpaatkin tallella. Kasvojaan pieni ei suostunut näyttämään millään! Oli selvästi päättänyt, että naama näytetään sitten vasta synnytyssalissa :D Jalkojen väliä esitteli kyllä sitäkin auliimmin, eli melko varmoja ollaan nyt sukupuolesta. Vastasi hienosti kooltaan viikkoja (21+0 silloin) ja painoa oli n.411 grammaa.

152-normal.jpg

Saatiin tämmöiset kuvat mukaan, en saa kuin muutamasta vähän jotain selvää :D Ei kaveria huvittanut olla kuvattavana.

rv%2021%2B2-normal.jpg

Vähän masua (21+1) ja jeees näytän valkoisessa hieman valaalta, ihanaa :D

035-normal.jpg

<3

 

Hyvää Joulua kaikille, sekä onnellista uutta vuotta! <3 Taidankin suunnata tästä joulusaunaan ^^

117-normal.jpg