Terveppä terrrve! Meidän rinsessa tulee torstaina ''jo'' kahden kuukauden ikään! Likka on tajunnut tässä lähipäivinä, että osaa tuottaa jos jonkinlaista ääntä ja kotimme onkin täyttyny pienen tytön kiljahduksista jo useana päivänä :D

045-normal.jpg

wooooot?

035-normal.jpg

Jade on hienosti alkanut kannattelemaan päätään ja mahallaan ei meinaa enää pysyä kun leikkimatolla köllitään, aina kiepsahtaa selälleen :D Pienimmät vauvanvaatteet on saanut jo aikaa sitten viedä varastoon, nyt alkaa olla 62 koko soppeli ja isompia kokoja sais alkaa jo hankkimaan enemmänkin.

027-normal.jpg

Tässä ollaan lähdössä ekaa kertaa Vaasaan! Käytiin serkkuja moikkaamassa. Jade nukkui hienosti koko pitkän automatkan  :)

026-normal.jpg

Ihanan viaton katse :D ''en se minä ollut, joka tinttaili eilen koko illan''

039-normal.jpg

pallosilmä :D ♥

 

Itse oon kovasti yrittänyt päästä näistä retajamaan jääneistä raskauskiloista eroon, mutta vähän huonolla menestyksellä kylläkin...vaunuttelemassa käydään joka päivä, mutta kyllä se ruokakin maistuu vähän turhan hyvin sitten kotosalla :D noh yritän ottaa itseäni nyt niskasta kiinni ja saada ainakin nämä kymmenen kiloa pois.

 

074-normal.jpg

002-normal.jpg

Tänään oliskin vuorossa uuden puhelimen osto, kun onnistuin pudottamaan tuon Lumiani lattialle, näyttö hajalla. Seuraava puhelin voisi olla ehkäpä samsung..jee pääsen minäkin sitten Instagramin ihmeelliseen maailmaan :D Ilmoitan tänne tunnukseni kun sinne asti pääsen ;)

065-normal.jpg

Lyytikin oli pitkästä aikaa viikon kotona <3