Hui! Ensimmäinen blogikirjoitus ikinä! Ja nyt iskee totaalinen tyhjyys...mistä aloitan..hmm...

 Noh voisin kertoa ensin hieman meidän tämänhetkisestä kokoonpanosta täällä Seinäjoen sykkeessä :D

Asun yhdessä kihlattuni, Jonin kanssa ja lemmikin virkaa meillä toimittaa Lyyti, maailman paras/söpöin/ärsyttävin/jääräpäisin/kieroin/hauskin/jne...koira ikinä!

Asutaan tällä hetkellä vuokralla, ah niin somassa, mutta liian pienessä luhtitalon alakertakämpässä. Tosin, jo ensi kuussa alkaa uudet kujeet uudessa asunnossa! Muutamme reippaasti tätä isompaan rivariin. jei!

Muutama kuukausi sitten saimme tietää jotain, mikä muuttaisi elämämme lopullisesti...meistä on tulossa vanhempia! Tämä uutinen on sekoittanut ainakin minun pääni (ja kroppani) totaalisesti. Odotamme vauvamme syntyvän Vapun tienoilla. Aluksi en meinannut uskoa ensimmäisia raskaustestejä, joissa näkyikin yhden viivan sijasta kaksi, toinen tosin erittäin haalealla. Jouduinkin tekemään useamman testin, jotta saisin itseni uskomaan, että totta tämä tosiaan on, minusta tulee äiti <3

jonin%20syntt%C3%A4rit%20127-normal.jpg

Minulla on ollut kauan aikaa aivan ihana ystäväporukka! Vanhimmat ystävyys-suhteet ovat alkaneet jo ihan lapsena, eräänkin ystäväni kanssa poseeraamme valokuvassa alle vuoden ikäisinä, kuola poskella vierekkäin... samantapaisia kuvia saattaa kyllä löytyä jostain koneen uumenista ihan muutaman vuoden takaakin :D Kaveripiirini on kasvanut tässä vuoden sisällä tutustuttuani myös Jonin ystäviin :) Voin myös lukea isosiskoni yhdeksi elämäni tärkeimmistä ihmisistä ja noh koko perheeni tietenkin <3

Untitled%2018-normal.jpg

Ehkä tää ensimmäinen kirjoitus voisi olla nyt tässä, toivotaan ettei tämä jää tähän, kirjoitan sitten taas kun on asiaa ja aikaa. ei tämä nyt niin vaikeaa ollutkaan! :)