Hei. Ensimmäiseksi haluaisin kertoa suru-uutisen, vaikka varmaan ne jotka tätä lukevat, sen jo tietävät. Rakas koiramme Lyyti on nyt paremmassa paikassa, ja nukkuu ikuista unta ♥ Ikävä on suuri ja kaikki ihanat muistot valtaavat mielen ja itku on vieläkin herkässä. Lyyti elää muistoissamme ♥

002%20%285%29-normal.jpg

Untitled%201-normal.jpg

Isä soitti perjantaina, että nyt pitäisi alkaa päätöksiä tekemään. Lyyti ei ollut kuulemma syönyt enää pariin päivään juuri mitään ja oli muutenkin mennyt huonommaksi. Soitin samantien eläinlääkärille ja saatiin aika tunnin päähän jo. Haettiin Lyyti Ruhasta mukaan. Lyyti oli rakas koira niin meille, kuin vanhemmilleni, sillä oli kaksi perhettä ♥ Lyyti oli koko ajan niin rauhallinen ja sen oloinen, kuin olisi tiennyt, mitä on tulossa ja hyväksyisi sen... Seisoimme vieressä, kun Lyytille annettiin rauhoittava piikki, johon nukahti. Hyvästelimme, ja ei kyllä meinannut itkusta tulla loppua...Lyyti haudattiin vanhempieni takapihalle, ison kiven viereen, pihlajan alle. ja kuten jo sanoin, ikävä on suuri ♥ Maailman paras koira.

Kiitos Lyyti <3

IMG_1678-normal.jpg

 

Jos nyt jotain iloistakin tähän kirjoittaisin...Ollaan oltu kahtena viikonloppuna ystävien häissä. Ensin Pietarsaaressa ja viimeksi Kauhajoella. Molemmat juhlat olivat todella ihania ja lämminhenkisiä, morsiamet kauniita, ruoka hyvää ja ohjelma kohdillaan. Aivan hirmukova hääkuume noussut itsellenikin, mutta ei tässä varmaan vielä pariin vuoteen ole itsellä alttarille asiaa :D Jadekin pääsi molempiin pirskeisiin mukaan ja tosi nätisti oli. Pelkäsin, että kirkossa saisi kunnon raivarit, mutta urkujen alettua soimaan, tyttö vain tuijotteli kattokruunuja silmät pyöreinä :) 

009-normal.jpg

Meidän häälookit Jeppiksen häihin :P Harmi vaan kun mun mekon lyhennys ei oikee onnistunu ja loppuillasta kompuroin ton helman kans koko ajan :D

021-normal.jpg

Hääpari Kauhajoella.

025-normal.jpg

Kirkossa olikin ihan kivaa!

123-normal.jpg

Hopeanuolikuva :DD

 

Tänään maisteltiin ensimmäisen kerran perunaa! Alkujärkytyksestä selvittyään, hymy nousi tytön huulille, eli taisi maistua. Tästä se lähtee, pikkuhiljaa. Hassua miten nopeasti vuosi on kulunut. Oikeastaan tasan vuosi sitten aloin tekemään raskaustestejä, enkä ollut uskoa silmiäni, kun testiin piirtyi yhden viivan sijasta kaksi. Ja loputhan te tiedätte Tässä sitä ollaan!

 

Elämä antaa ja elämä ottaa...

005-normal.jpg

Siiis mitä sä mulle yrität syöttää!? :D

066-normal.jpg

008-normal.jpg

002-normal.jpg