*haukotus* Kuinka voikaan ihmistä näin väsyttää! Kävin tosiaan aamulla taas vaihteeksi työterveyslääkärillä pyörrytyksen takia. Eilen pyörrytti kaupassa taas tosi lujaa...Sain lisää sairaslomaa. Ei osannut sanoa, mikä vaivaan auttaisi. Pitäisi vaan lepäillä ja olla rauhassa. Plääh...minä kun en oikein ikinä jaksaisi olla paikallani, aina pitäisi olla tekemässä jotain. Tänäänkin päätin, että menen uimaan, huimasi tai ei, ainakin saisin selkääni vähän vetreämmäksi. Kyllähän se auttoikin kun hiljakseen polski :) Uinnin jälkeen otettiin muutaman tunnin päikkärit, ja sitten jo lähdinkin Lyyti kainalossa koirapuistoa kohti!

Koirapuistossa riittikin tällä kertaa menoa ja meininkiä! Yleensä tämä puisto, missä ollaan käyty on ollut tosi hiljainen, mutta tänään siellä oli koiria vaikka kuinka paljon. Oli kääpiöpinsereitä, chihuahuoita, pari sekarotuista ja jokin pieni terrieri. Ei ollut Lyytillä ainakaan kavereista pulaa.

WP_000113-normal.jpg

Siirryttiinkin pikkukoirinemme isojen koirien aitaukseen, sen oltua tyhjillään...tai yritimme siirtyä. Muut koirat kipittivät kiltisti aidan toiselle puolelle, mutta meidän pieni neiti jästipää ei tullut luokseni milläääään! ääärh, sillä on niiiin samanlainen tipsuluonne kuin emollaan! Sain aikani odoteltua Lyytin kiinni ja laitoin autoon hetkeksi arestiin :D Surkeanahan se sieltä katseli muiden menoa. Otin sen kuitenkin vielä hetkeksi remmiin kiinni ja päästin sen haistelemaan toisia koiria, olihan se jo tunnin kuitenkin saanut meuhkata pienten aitauksessa. Nyt Lyyti onkin ollut loppuillan ihan naatti ja lähinnä vaan nukkunut

(ja vähän haukkunut naapurin mummon bleiserille....:D)

WP_000112-normal.jpg

 

001-normal.jpg

Huomenna pidetään taas lepopäivä ja ollaan vaan rauhassa, tai ainakin yritetään. Viikonloppuna otetaan suunnaksi Pietarsaari :)