Meidän kuumapää flikka tulee tänään 3 viikon ikään! Huh tuntuu kyllä pidemmältä ajalta. Päivät menee ihan hujauksessa tuota rinsessaa hoivatessa :) Tyttö on kietonut meidät pienen pikkusormensa ympärille jo ihan totaalisesti <3

017-normal.jpg

Tällä viikolla on ollut niin läkähdyttävän kuumia päiviä, ettei olla kyllä paljon nokkaamme näytetty kodin ulkopuolella. Tuntuu että sisällä on jumalattoman kuuma ja ulkona siitä vielä sata kertaa kuumempi! Eli valitkaamme se pienempi paha :D Mutta hankaluuksia on tuottanut tuon tyllerön pukeminen näillä helteillä, niin sisällä kuin ulkona, mutta kokeilemallahan se selviää.

009-normal.jpg

<3

 

031-normal.jpg

Järkytyyyyys! mis mä oon :D Ekaa kertaa siis vaunuissa, ilme kertoo kaiken :D

007-normal.jpg

Ensimmäisiä punkkahetkiä. Aluksi vähän piti huutaa, mutta olihan se lopulta aika kivaa :D

 

Vauva-arki on muutenkin lähtenyt luistamaan jo ihan hyvin. Päiviin on alkanut muodostumaan jo jonkinmoinen rytmi. Vielä alkuviikosta valvottiin aamukuuteen asti, kun vauva ei nukahtanut millään ja halusi vain hengailla hereillä. Nyt tilanne on onneksi jo niinkin kiva, että herätään vaan pari kertaa yössä, n. 3 tunnin välein syötöille ja sitten takaisin nukkumaan :)

024-normal.jpg

En nyt enempää ehdi kirjoitella, mutta tämmöinen nopea tilannekatsaus. Vähän vielä haparoidaan, mutta hyvin menee kuitenkin ja tekemällä oppii ;)

003-normal.jpg

ps. tässä odottelen a. että tulis ukkonen b. että oma ukkonen tulis kotiin Jeppilästä :D c. Suomen peliä illalla (uuh)